Ollaan käyty tänä kesänä muutamissa kisoissa ponin kanssa. Ekoissa kisoissa (tallikisat) Jenna hylättiin 50-60cm ja mä sain siinä puhtaan radan. Sitte Jenna meni vielä puomiluokan ja tuli siinä kakkoseksi muistaakseni. :D Jenna sai tsemppipalkinnon ja sitte puomiluokasta myös palkinnon.

Toisissa kisoissa, Kalajoella, mentiin molemmat luokat 40 cm ja 50 cm. 40 cm molemmilla hylky muistaakseni ja mä vielä kaikenlisäksi tupsahdin alas! Noh 50cm Jennalla tippu yks puomi ja mä sain sitte vihoviimein sen PUHTAAN radan!! Eli saldona yks ruusuke.

Sitte kolmansissa kisoissa, Oulaisissa, Isabella meni luokat puomi ja 50cm ja Jenna meni 50cm. Ne oli meidän seuran järjestämät kisat. Mulla meni puomiluokka kivasti, mutta 50 cm kielsi molemmilla ulos laineelta ;/ Hiukka harmitti, mutta poniin tyytyväisinä matkasimme kisapäivän jälkeen kotiin. Niin ja mainittakoon se, että poni hyppäs mahtavasti muurinki, vaikkei semmosta eläissään oo nähny!

Viimesimmissä kisoissa, koulukisoissa, Oulaisissa nekin ja meidän seuran järjestämät. Äiti eli Anu meni kisoissa käyntiraviohjelman. Poni meni kivasti ja prosentit oli 56.7 % ! Ja tuomari oli sitten todella tarkka! Eli poniin tyytyväisinä (ja ehkä hiukan myös ratsastajaan) päätimme kisaviikonloppumme.

En jaksa tarkemmin kertoilla kisoista, kun kaikki kisamme kerralla kerroin, mutta sitten kun tulee seuraavia kisoja, niin kerron tarkemmin! Ja me oltiin Jennan, Simonen ja minun kanssa kesäleirillä Sarin tallilla Rantsilassa. Leiriviikko oli oikein mukava.. :)

 

-ystävällisin terkuin Isabella & Simone

ps. olemme alkaneet tehdä nyt kotisivuja Simonelle, kun ne ovat olleet kauan pois käytöstä. Nyt siis virallisesti starttasi myös blogimmekin!