Hei taas!

Ollaan käyty nyt muutamissa valmennuksissa. 80cm ollaan alettu hyppäämään yksittäisenä. Helposti menee yli, joten kapasiteettia on varmasti myös korkeempaanki! Siinä on vaan se ongelma, että se kieltäytyy helposti jos este vähänkään erikoinen.. ;/ Mutta ollaan sillä nyt menty muuria, portteja, vesimattoa ja sitte että sivuilla kaikkia johteita. :) Ja kyllähän noi jo luistaa. Laukanvaihdot kans on alkanu tulee tuossa estetreenissä jo olennaisena osana mukaan työskentelyyn. Kun ratojakin menee, nii onhan se hyvä, että poni laukat vaihtelee. =)

 

Sitten me oltiin myös mätsäreissä Ylivieskassa, Potkuremmin järjestämissä. Hienot mätsärit oli kyllä järjestetty! Meidän poni toimi mallikkaasti ja tuloskin oli ihan okei. Eli isojen ponien kolmas tällä kertaa.  Sai poni hienon ruusukkeen ja siitä onkin kuvia albumissamme!

 

Kisoja ois tiedossa 6.9 koulukisat. Pyra, eli oma seura järjestää. En vaan vielä tiiä meenkö käynti-ravi ohjelman vaikko helppo c:n. Pitäis eka vähän treenailla niitä ja kahtua onnistuuko se heC meiltä. Eilen treenasin käyntiravi- ohjelmaa ja hyvin se jo menis. Ja alkua menin myös heC:stä.

 

No siinäpäs tämän hetkisiä kuulumisia! Raapustelen taas kun tapahtuu jotain ihmeellistä tai on muuten vain aikaa..:)

 

-Isabella ja Simone