Taas on aikaa kulunut viime merkinnästä.. Meillä on menny nyt ihan hyvin ratsastuksen saralla. Käytiin parit estekisat vielä kauden päätteeksi, ja ei voi olla ku tyytyväinen.. Mehän käytiin mm. voittamassa eka 80 cm elämässä:) Poni toimi vallan mainiosti! Anto vähän toivoa, että jospa siitä vielä esteponi tulis. :D

Me ollaan nyt kouluratsastuksessa valmentauduttu uuden valmentajan voimin. Mun vanha ratsastuksenopettaja käyny täällä meillä kotona valkkaan, ja hienosti menny. Harjoteltu väistöjä, lisäyksiä ja muutenki hiottu ihan perusratsastusta ja peräänantoa. Kohta vois hankkiutua johonki estevalkkuun.

Eipäs kyllä huomaa et talviki muka ois, tuollahan on hei 5 astetta lämmintä ja kentät sulana !! Noh, mä oon vaan tyytyväinen niin kauan ku kenttä pysyy hyvänä;) Onneks Kalajoelle on nyt saatu maneesi, vihdoin!

Me ei olla nyt vähään aikaan hankittu ponillekkaan yhtikäs mitään varusteita, mut en usko että poni pistää pahakseen ;D Joululahjaksi vois hankkia itelle uuden kypärän ja ponillekkin tietty pitäis jotain ostaa. Kyllähän mul ois ponin joululahjalistalla toiveena mm. kiefferin suittet, stübbenin jalustinremmit etc. mut se onkin aivan toinen juttu, että kuka noi on ostamassa..... :----D

Mut hauskaa talvee kaikille, toivottavasti nyt sentään jossain vaiheessa saadaan paksut lumikinokset, jonne pääsee lihastreeniä tekemään! :-)

 Terkuin Isabella ja Simone